Vegan muffins

Hi!

Chocolade is super gezond, dat zegt tenminste iedereen en staat altijd overal! Chocolade zit vol met antioxidanten, waaronder flavonolen die goed zijn voor je bloeddruk en helpen je hart en vaten gezond te houden. Het verlaagt LDL cholesterol en verhoogt juist HDL cholesterol. Het vermindert insuline resistentie! Het versterkt de huid en helpt te beschermen tegen UV straling. Chocolade stimuleert ook de bloedsdoorloop naar de hersenen en verbetert breinfuncties.

Deze vegan chocolade muffins zijn echt heerlijk. Ben je op zoek naar heerlijke taart recepten, dan moet je op deze pagina zijn!

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Met enkel 7 ingrediënten maak je deze vegan chocolade muffins. Echt super makkelijk en super snel. Met dit recept maak je 6 tot 10 heerlijke muffins. ENJOY!

Ingrediënten

Bereiding

  • Verwarm de oven op 175 graden.

  • Schil en prak de bananen in een mengschaal met een vork.

  • Voeg alle ingrediënten in een kom en mix tot het een geheel wordt.

  • Hak de chocolade grof en spatel door het beslag heen. Verdeel het beslag of je muffin vormpjes. Vul de vormpjes voor +/- 2/3 anders zal het over de rand heen bakken.

  • Zet nu je muffins voor 30 minuten in de oven. Laat afkoelen tot kamer temperatuur voordat je de muffins eruit gaat halen.

Notitie

Nog een lekkere topping toevoegen? Leg dan een plakje gedroogde banaan op je muffins voor het bakken of hou een beetje gehakte chocolade achter en verdeel dit over de bovenzijde van je muffins. ENJOY!

Of ben je op zoek naar andere leuke snack recepten? Kijk dan snel hier voor meer inspiratie.