Ben jij opzoek naar een leuke samenwerking

My Morning is het leukste en mooiste ontbijtplatform van Nederland met lekkere, gezonde en makkelijke ontbijtjes en snacks voor elke dag. Hoe begin je de dag actief en vol energie? Hoe kun je met enkele ingrediënten toch een fantastisch lekkere en voedzaam ontbijt klaar maken? Wil je meer weten over mij, mijn account of mogelijke samenwerkingen plan een video-kennismaking.

kaasballetjes

Advertorial

Met een advertorial hebben we het over een blogpost over jouw merk of product. Dit kan op de website of op Instagram als een recept, story, review of winactie. Ik kijk graag mee naar een creatieve invulling hoe we jouw merk de juiste aandacht kunnen geven.

Ambassadeurschap

Een ambassadeurschap is een lange termijn samenwerking waarin jouw merk of product regelmatig terugkomen op de blog en social media. De kracht van een lange samenwerking is geloofwaardigheid en overtuigingskracht. Ben je benieuwd naar de prijzen, inzichten en statistieken van My Morning? Download hieronder mijn mediakit of neem vrijblijvend contact op door een mail te sturen naar my-morning@outlook.com.