Witte chocolade haverkoek

Hi!

Haverkoeken, I can’t get enough of them! Deze vezelrijk en koolhydraat arme toppers zijn snel, makkelijk en heerlijk van smaak. In een mum van tijd heb je deze witte chocolade haverkoeken (161 kCal) koekenblik opgevuld en kun je weer de hele weer vooruit met heerlijke gezonde snacks en tussendoortjes. Ken je dat gevoel je bent onderweg in de auto op weg naar huis en je vergaat bijna van de honger dat je er misselijk van wordt? Met deze toppers heb jij altijd iets in je tas om gevoel te onderdrukken.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

0
Gram Carbs
0
Gram Eiwit
0
Gram Vet
0
Gram Vezels

Recept

Met enkel 5 ingrediënten ingrediënten maak je makkelijk en snel deze heerlijke haverkoeken. Geef ze ook nog een leuke kleur met plantaardige kleurstof. ENJOY!

Ingrediënten

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden. Vul een bakje met lauw warm water en leg hier de cranberry’s in. Dit voorkomt dat de cranberry’s verbranden in de oven.

  • Meng de havermout, ei, honing en olie tot een kleverige egale massa.

  • Giet de cranberry’s af en knijp voorzichtig uit. Verdeel de cranberry’s, witte chocolade en eventueel de roze kleurstof in het koekmengsel.

  • Bedek een ovenrek met bakpapier en maak van het koekmengsel 8 gelijke bolletjes en leg dit op het bakpapier.

  • Zet het overrek voor 15 tot 20 minuten in de oven, laat vervolgens afkoelen tot kamertemperatuur voordat je de koeken gaat verpakken.

Notitie

Wil je de koeken nog meer vezels geven? Doe in het mengsel dan nog een extra handje gehakte ongebrande en ongezouten noten. Opzoek naar andere leuken havermoutkoeken of fingerbites kijk dan snel bij deze snack recepten.