Toast champignons

Hi!

Vandaag heb ik voor jullie zowel een gezonde als leuke ontbijt en lunch inspiratie. De toast champignons is een echte klassieker. In bijna alle restaurant hebben ze wel een vorm van deze topper. Het is dan ook zeker een van mijn favorieten. Heb je champignons over? Geen probleem! Maak er een lekker soep van en je hebt zowel je ontbijt en je lunch verzorgd. Jammyy

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • 0,5 ui

  • 125 gram champignons

  • 1 el olie

  • 1 tl rozemarijn

  • Zout en peper

  • 2 plakken zuurdesembrood

Bereiding

  • Verhit de olie in een pan en verwarm het tosti ijzer, mits je de boterhammen wil toasten natuurlijk.

  • Snij de uit en de champignons fijn.

  • Fruit de ui en champignon in de pan en voeg hier de rozemarijn aan toe. Enkel de blaadjes en haal de takjes eruit.

  • Leg het getoaste brood op een bord en bestrooi hier de champignons en ui overheen. ENJOY

Notitie

Tip, gebruik een eiersnijder om de champignons te snijden en je bent nog sneller klaar. Kijk ook op de website voor andere lekkere en gezonde ontbijtrecepten.