Aardbeien havermoutsmoothie

Hi!

Maandagen ze zijn al zwaar en met een flink pak sneeuw erbij is het helemaal moeilijk om uit je bed te komen. Om je vandaag een extra steuntje in de rug te geven heb ik deze super easy en lekkere aardbeien havermoutsmoothie. Je hebt deze topper super snel klaar en is makkelijk om mee te nemen voor onderweg. Zo heb je wat extra tijd over om je auto sneeuw vrij te maken.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Met enkel 6 ingrediënten maak je deze aardbeien havermoutsmoothie voor minimaal 2 glazen, ideaal om mee te nemen en zo ook nog een extra smoothie te hebben voor bij de lunch of laat het voor 1 nacht in de koelkast staan en je hebt een heerlijke romige overnight oats. ENJOY!

Ingrediënten

Bereiding

  • Vermaal de havermout als eerste fijn in de blender.

  • Snij het groen van de aardbeien en schil de banaan. Snij alles eventueel nog grof zodat het sneller kan vermalen in de blender.

  • Voeg nu alle ingrediënten toe aan de blender en vermaal het tot een gladde smoothie. ENJOY!

Notitie

Voeg als topping lekker besjes en 1 el chiazaad toe of laat het voor een nacht in de koelkast staan tot je overnight oats hebt. Ook hier kun je van te voren vast het chiazaad toevoegen dat het een nog stevigere substantie krijgt.

Ben je benieuwd naar andere leuke en gezonde ontbijtrecepten? Kijk dan snel hier.