Havermout appeltaart

Hi!

Whoee hoee …. deze havermout appeltaart is ideaal als start van je weekend of aan het begin van de week als het weekend voorbij is en dat betekend tijd voor taart om ook de maandag fris te beginnen. Met deze havermout appeltaart kan jouw dag niet meer stuk. De taart is vezelrijk en heeft een lekker knapperige korst.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

0
Gram Carbs
0
Gram Eiwit
0
Gram Vet
0
Gram Vezels

Recept

Heerlijk om te gebruiken bij het ontbijt of mee te nemen naar het werk. Deze havermout appeltaart is diepvriesproef, 1 keer bakken is dus oneindig vaak genieten. Uit dit recept haal je ongeveer 4 stukken, uiteraard kun je de taart zo groot maken als je zelf wilt. ENJOY!

Ingrediënten

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden.

  • Snij de appel in kleine blokjes. Meng samen met stevia, 2 el havermeel en helft van de speculaas.

  • Meng nu alle overige ingrediënten in een schaal en giet over de appelblokjes.

  • Bestrooi het geheel met de pure chocolade en zet voor 30 min in de oven.

  • Meng in een schaal alle ingrediënten in voor de saus.

  • Haal de appeltaart uit de oven en snij een plak uit. Besprenkel met de vanille citroensaus, smakelijk eten en enjoy! 🍋

Notitie

Geen appel in huis of hou je niet van grove stukjes? Ook appelmoes is een ideale vervanger en geeft het zelfde effect.

Hou je meer van een sneller ontbijt, kijk dan eens naar de havermout appeltaartjar!