Banaantruffels

Hi!

De vijfde en laatste winactie van vandaag is van @vanbeekchocolade . De eigenaren Charlotte en Rick zijn kennissen van mij en zijn sinds kort begonnen als chocolatiers en wat een fantastisch lekkere chocolade is het. Ze hebben altijd een heerlijke smaakcombinaties in hun chocolade. Swipe naar links om deze fantastische chocopakket te zien t.w.v. €30,-. Wat moet je doen:

​1. Tag de persoon met wie jij een ontbijtje zou willen delen

​2. Geef aan waarom jij met deze persoon een feestje wil maken van je ontbijt?

​3. Volg beide mijn profiel en dat van @vanbeekchocolade

We maken volgende week vrijdag de winnaars bekend.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • 1 banaan

  • 70 gram havermeel

  • 2 el pindakaas

  • 1 el sweet maple van Steviala

  • 1 tl vanille aroma

  • 1 el olie

  • 2 mespuntjes zout

  • 1 reep caramel zeezout chocolade van Van Beek Chocolade

Bereiding

  • Prak de banaan fijn. Voeg de havermeel, pindakaas, siroop en vanille aroma toe en mix met een lepel of je handen tot een stevige massa.

  • Maak met je handen gelijke bolletjes en zet 15 min in de vriezer. Smelt ondertussen de chocolade met de olie.

  • Haal de bolletjes uit de vriezer en leg op een rooster. Haal met een vork de bolletjes door de chocolade en verdeel een beetje van het zout over de bovenkant.

  • Zet voor 10 min in de koelkast, zodat de chocolade hard kan worden. ENJOY.

Notitie