Bramenbars

Hi!

De zomer is het seizoen van heerlijk zoet fruit! Ik kan mijn geluk niet op met al die lekkere bramen, frambozen, bramen, etc. Ze zijn zo veel zoeter en voller van smaak. Frambozen kun je vaak ook gewoon in het wild plukken nu. Zo heb ik een heerlijk bakje vol geplukt en deze crunchy bramenbars gemaakt. Check it out!

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • Handje (gewassen) bramen

  • 60 gr havermeel

  • 1 ei

  • 60 gr eiwitpoeder

  • 3 el Lotus speculoos

  • 1 tl bakpoeder

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden. ​

  • Meng de ei, havermeel, eiwitpoeder, speculoos en bakpoeder met elkaar tot een kruimige en plakkerige massa.

  • Verdeel de helft van de massa over de bodem van je bakvorm. Druk het licht aan.

  • Snij je bramen fijn en verdeel over de bodem.

  • Brokkel nu de overige massa over de bramen en zet de bakvorm voor 45 á 50 min in de oven. ENJOY

Notitie

Kijk op de website voor andere leuke en lekkere ontbijt, brood of snack recepten.