Chirstmas chocobars

Hi!

All I want for christmas is… chocobars (65 kCal) en allerlei andere lekkernijen, maar voor nu vooral chocobars . Deze kleurrijke sterren zijn vezelrijk, koolhydraatarm en lekker zout van smaak. Wat helemaal fantastisch is: deze repen zijn met 6 ingrediënten te maken en no bake. De repen zijn snel en binnen 30 minuten klaar! Ideaal voor onderweg, naar je werk of als pre work-out. Dit recept is in samenwerking met de producten van Steviala. Op zoek naar andere leuke suikervervangende producten, kijk dan snel op de website. Van drops tot tafelsuikervervangers, Steviala heeft een uitgebreid assortiment aan allerlei suikervervangende producten. Er zit altijd iets bij wat bij jouw of je gerecht past.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

0
Gram Carbs
0
Gram Eiwit
0
Gram Vet
0
Gram Vezels

Recept

Dit recept is voor 15 repen en is super snel en makkelijk om te maken, ideaal voor onderweg of lekker bij de koffie. ENJOY!

Ingrediënten

Bereiding

  • Meng voor de bodemlaag de havermout, honing en pindakaas tot een kruimig deeg.

  • Pak een overschaal in met bakpapier en strooi hier het kruimige deeg in. Druk stevig aan.

  • Smelt de chocolade door au bain-marie of in de magentron

  • Giet de chocolade over het deeg en bestrooi met de suikervrije sprinkles.

  • Zet de schaal in de koelkast voor +/- 20 minuten zodat de chocolade is gestold.

Notitie

Is de chocolade te stevig giet er dan een klein beetje olie bij, zo is de chocolade makkelijker te gebruiken. Wil je kijken voor anders leuke, snelle en gezonde fingerbiter voor bij de koffie? Kijk dan snel bij deze snelle healthy snacks.