Frambozen yoghurtcake

Hi!

Frambozen zijn erg teer, maar heerlijk vol van smaak! Ideaal om te gebruiken in je yoghurt, maar ook in combinatie met een cake. Vandaag ga ik proberen om deze 2 met elkaar te combineren tot een frambozen yoghurtcake. Lekker luchtig, vetarm en fris van smaak. Om het zure van de yoghurt weg te halen gebruik ik ook sinaasappel rasp en een extra zoetje voor in mijn cake. Ook de sinaasappel heeft een lekker fris en zoet karakter en past dus ideaal in dit smaken pallet.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

0
Gram Carbs
0
Gram Eiwit
0
Gram Vet
0
Gram Vezels

Recept

Met enkel 5 ingrediënten maak je deze roze bananenwafels, koolhydraatarm en vezelrijk. Heerlijk om te gebruiken bij het ontbijt of mee te nemen naar het werk. Deze wafels zijn diepvriesproef, 1 keer bakken is dus oneindig vaak genieten. ENJOY!

Ingrediënten

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden en knip een bakpapier op maat voor in de bakvorm.

  • Meng alle droge ingrediënten in een schaal en voeg hierna de andere ingrediënten toe.

  • Rasp de schil van de sinaasappel en voeg dit samen met de frambozen toe aan het beslag en verdeel gelijkmatig.

  • Zet de cakevorm voor 45 tot 50 min in de oven. Haal eruit en laat afkoelen tot kamertemperatuur voor je het gaat verpakken.

Notitie

De frambozen yoghurtcake langer bewaren? Snij de cake in plannen en verpak deze in vershoudfolie zo kun je de plakken invriezen en heb je steeds weer een lekkere verse plak cake voor onderweg of als snack.

Geen tijd om zelf te bakken? Bestel de frambozen yoghurtcake via de bestellijst.