Groenterozen

Hi!

Alle voorbereidingen voor Moederdag zijn bijna klaar. Alle inkopen zijn gedaan en zaterdag ga ik alle voorbereidingen treffen voor mijn hightea! Misschien is het leuk om dit ook te posten? Ik probeer namelijk met zo min mogelijk ingrediënten zo veel mogelijk hapjes te maken. Mijn doel is om niet meer dan 10 ingrediënten te gebruiken, ben jij benieuwd naar het resultaat? Let me know!

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

Bereiding

  • Verwarm de oven op 200 graden.

  • Was de groenten schoon en schil de wortel. Snij de onderkanten van de groenten af. Snij de groenten in dunne plakjes of gebruik een kaasschaaf om zo dun mogelijk te maken.

  • Leg het bladerdeeg uit de vriezer om te ontdooien. Pak een ontdooit plakje en snij in 4 repen.

  • Leg 2 repen in het verlengde van elkaar en plak aan elkaar vast.

  • Leg nu de plakjes courgette over het bladerdeeg en hou aan beide zijde 1 cm leeg. Verdeel nu een laagje wortel over de courgette. Rol het bladerdeeg voorzichtig in een rolletje en plaats in een muffinvorm. Zet de rozen nu voor 15 min in de oven. ENJOY

Notitie

Wil je de rozen makkelijk uit je muffinvorm halen? Leg er dan een papieren cupcake vormpje in. Ben je benieuwd naar andere leuke en gezonde recepten voor je ontbijt of je moederdag hightea? Kijk dan hier!