Haverkoeken

Hi!

Chocolade haverkoeken klinken niet alleen lekker, maar zijn ook echt lekker. Deze haverkoeken zijn ideaal voor de stevige trek! Ze hebben een hoge vezelwaarde en vullen goed. Hmm.. en uiteraard met lekkere grove stukken pure chocolade wie wil dat nou niet! De koeken zijn makkelijk te maken en zijn binnen een mum van tijd klaar! Onverwachts visite? Geen probleem binnen 20 min heb je deze kanjers op tafel staan.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

0
Gram Carbs
0
Gram Eiwit
0
Gram Vet
0
Gram Vezels

Recept

Klaar voor deze super easy 5 or less haverkoeken? Lekker voor in iedere situatie en op ieder moment te maken. Onverwachte visite is voor jou geen probleem meer!

Ingrediënten

  • 30 gram patentbloem

  • 2 stuks eiwitten

  • 20 gram honing

  • 10 gram bakpoeder

  • 10 gram olie, kokosolie of zonnebloemolie

  • 20 gram cacaopoeder of stukjes pure chocolade

  • een handje niet gebrande ongezouten noten

Bereiding

  • Verwarm de oven of airfryer op 180 graden.

  • Mix de droge ingrediënten goed door elkaar om klontjes te voorkomen, evt. is het mogelijk om alle droge producten te zeven voor het mixen.

  • Voeg vervolgens de eiwitten en de olie toe om een papperige structuur te creëren.

  • Natuurlijk niet te vergeten voeg als laatste de grove toppings toe aan de bakmix.

  • Verdeel het mengsel met 2 lepels in +/- 10 porties over een bakpapier en doe vervolgens 15 minuten in de oven.

Notitie

Laat de koeken goed afkoelen voor je de koeken gaat verpakken. Dit zal +/- 30 min in beslag nemen.

Geen tijd om zelf te bakken? Deze chocolade haverkoek staat ook op de bestellijst.