Zoete aardappelbrownie

Hi!

Je wilt het gevoel en de smaak van een ultieme ‘cheat’ maar dan gezond. Kan dat? Yes you can! Aanschouw hier de zoete aardappelbrownie. Het krokante chocolade laagje on top, tja dat hoef ik je natuurlijk niet te vertellen. Obviously good! Een perfecte snack die je een goeie boost zal geven voor je werkdag, sportdag of schoonmaakdag of een andere dag waar jij echt even een extra zetje energie voor nodig hebt. Scrol snel door voor het recept en ENJOY! 👩🏽‍🍳

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

0
Gram Carbs
0
Gram Eiwit
0
Gram Vet
0
Gram Vezels

Recept

De zoete aardappelbrownie is makkelijk om te maken, maar heeft wel wat meer attributen nodig als andere recepten. Uiteindelijk is dat ook terug te proeven in de smaak. Uit het recept haal je 10 á 12 porties. ENJOY!

Ingrediënten

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden. Schil en snijd de aardappel in blokjes. Kook de aardappels en pureer tot een gladde massa.

  • Voeg de puree samen met de bloem, honing, bakpoeder, havermeel, ei en cacaopoeder in een mengschaal en klop tot het een geheel is.

  • Leg wat bakpapier in een ovenschaal en giet het mengsel in de schaal.

  • Hak de noten grof en verdeel over de schaal. Zet de schaal 40 min in de oven.

  • Giet als laatste nog de chocolade over de brownie en laag hard worden in de koelkast.

Notitie

De zoete aardappelbrownie is diepvriefproof enkel als je ze los per portie verpakt. Laat de bevrorenbrownie wel ontdooien in de koelkast.

Geen tijd om zelf te bakken? De zoete aardappelbrownie is ook te bestellen via de bestellijst.