Pompoen cheesecake

Hi!

 

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • 400 gram pompoen

  • 300 gram roomkaas light

  • 3 eieren

  • 7 el suiker

  • 2 el kaneel

  • 50 gram tahin on a date granola van The Oatery

  • 50 gram havermeel

  • 3 el pindakaas

  • (evt. 4 druppels gele kleurstof)

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden. Meng voor de bodem de havermeel, granola, pindakaas en 2 el van je pompoenpuree met elkaar.

  • Stort in je bakvorm en duw stevig aan over de bodem. Zet voor 5 min in de oven.

  • Meng nu 200 gr roomkaas met 2 eieren, 1 el kanaal en suiker door elkaar en zet apart.

  • Meng in een andere kom de overige pompoen met 1 ei, 1 el kaneel en 100 gr roomkaas door elkaar.

  • Haal de bodem uit de oven en giet je 2 mengsels in de ovenschaal en maak er zelf een leuke spooky stijl van. Zet de cheesecake nu voor 40 á 50 min in de oven. ENJOY

Notitie

Je kan het ook in 2 lagen maken. Zet dan de eerste laag voor 15 min in de oven voor je de 2e laag eroverheen giet. Kijk op de website voor andere leuke en lekkere ontbijt, brood of snack recepten.