Groene havermoutsmoothie

Hi!

Een groene havermoutsmoothie is de trend onder de foodbloggers, maar is het ook echt lekker? Met dit recept is het zeker een feestje! Makkelijk, budgetproof en ideaal om mee te nemen voor onderweg. Als basis gebruik je ijs, spinazie en komkommer en vul het recept aan met fruit soort naar keuze. Alle combinaties zijn mogelijk. In dit recept gebruik ik banaan en kokos.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

0
Gram Carbs
0
Gram Eiwit
0
Gram Vet
0
Gram Vezels

Recept

Met enkel een paar ingrediënten maak je deze heerlijke smoothie, toch liever een smoothiebowl? Vervang dan de melk met griekse yoghurt of kwark. ENJOY!

Ingrediënten

Bereiding

  • Zet het wafelijzer aan om vast warm te worden.

  • Voeg de eieren, melk, olie, kleurstof en de geprakte banaan in een kom en mix tot het een geheel wordt.

  • Voeg als laatste de havermeel en bakpoeder toe.

  • Vet het ijzer in en schep 1 soeplepel per vorm. Bak de wafel 4 a 6 minuten en verwijder deze uit het ijzer door 2 saté prikkers te gebruiken.

  • Laat de roze bananenwafels op kamertemperatuur zakken voor je ze kan inpakken. Pak je de wafels in met vershoudfolie dan kun je ze makkelijk invriezen om ze later nogmaals te gebruiken.

Notitie

Voor dit recept gebruik in een de blender van Kitchenaid. Deze blender heeft 4 mesjes van verschillende hoogtes en heeft 4 standen. Zo kun je makkelijk je havermout zonder moeite malen en ijs helemaal fijn cruchen.

Benieuwd naar andere leuke ontbijtrecepten? Kijk dan hier.