HI!

Mijn naam is Naomi van Griensven en ben in 2019 begonnen om mijn leven compleet om te gooien. Mijn missie is om andere te laten zien dat het niet alleen makkelijk, maar ook leuk kan zijn om gezond te eten. Hierbij wil ik graag rekening houden met duurzame aspecten, door onnodig afval te voorkomen en vegetarisch door zowel plantaardig als dierlijke producten in gerechten af te wisselen.

Ook mijn verhaal is niet begonnen bij het ‘gezonder’ en ‘beter’ leven. Alles behalve dat, ik ben ook begonnen omdat ik niet blij was met hoe ik eruit zag en er nu echt iets aan wilde doen. Ik was klaar met het crash diëten, maar wilde gaan voor iets verantwoord voor de lange termijn. Uiteraard wilde ik dit het liefste zo snel mogelijk. Zoals je waarschijnlijk al ziet aankomen is dat niet gelukt. Het duurde me een heel jaar om te komen waar ik nu ben. Ik besef me dat ik al veel weet over hoe mijn relatie met voeding is, maar ik kan zeker nog heel veel leren. Bij afvallen is het 80% voeding en 20% sporten en door te weten (echt weten) wat je eet heb je al het halve werk verricht.

DOEL van MyMorning

Mijn doel is met MyMorning om andere te stimuleren om hen te helpen in het proces. Voor mij was het belangrijkste de opstart van mijn dag. Begon ik deze met tegenzin, dan kon ik de klok er op gelijk zetten dat ik die dag geen verandering zou ontwikkelen. Begin ik de dag met plezier, een goed ontbijt en energiek dan had ik de hele dag het gevoel dat niemand me iets kon maken. Met MyMorning probeer ik andere actief, positief en enthousiast te maken om van iedere ochtend een feestje te maken.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

My Morning intro

Recepten

Op de website deel ik veel leuke, makkelijke en duurzame ontbijtrecepten. Deze recepten zijn budgetproof, diepvriesproof en uiteraard healthy.

Blogs

Ook deel ik op mijn site blogs om je te helpen een gezonde relatie met eten op te bouwen, door je te informeren hoe macro’s en voedingswaardes werken.

Challenges

Om je niet alleen uit te dagen, maar ook actief te maken deel ik zowel op mijn social media als op de website verschillende challenges. Ik daag je dan ook bij deze uit om lekker mee te doen.

DE ONTWIKKELINGEN

Onderstaand is een overzicht van de status op dit moment van MyMorning.

0
Recepten
0D
Bezoekers
0
Volgers
0
Post
0
Blogs
0
Aantal recepten
0
Blogs
0D
Bezoekers
0
Volgers
0
Social post

Collab? Let’s Get in Touch.

Ben je geïnteresseerd in een leuke samenwerking of ambassadeurschap? Laat dan snel iets van je horen en ik probeer zo snel mogelijk met je in contact te komen.