

Hi!
SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!
Recept
Ingrediënten
- Koekje: 80 gram havermout 
- 50 gram pindakaas 
- 0,5 tl bakpoeder 
- 110 gram ahornsiroop 
- Jam: 250 gram blauwebes 
- 1 el chiazaad 
Bereiding
- Verwarm de oven op 180 graden. 
- Verwarm de blauwebessen in een steelpannetje en prak fijn. Voeg de chiazaad toe en haal van het fornuis. Schep het mengsel over in een bakje en zet voor min 2 uur in de koelkast. 
- Vermaal ondertussen de havermout tot meel. Voeg in een mengkom de pindakaas, bakpoeder, siroop en melk samen. Voeg als laatste het havermeel toe en mix tot een egale massa. 
- Schep 1 á 1,5 el van het mengsel op een bakpapiertje en zorg voor voldoende ruimte tussen de koekjes. Zet de koekjes voor 8 min in de oven. 
- Haal de koekjes uit de oven en als de gehele bovenzijde droog is schep je 1 tl van het blauwebes mengsel op het koekje. 
- Zet de koekjes met topping nu nog voor een extra 6 min in de oven. ENJOY 
Notitie
Kijk op de website voor andere leuke en lekkere ontbijt, brood of snack recepten.






Geef een reactie