Dadel bonbons

Hi!

Snack attack! Iedereen kent het wel dat gevoel van een ontembare honger ­čÉ». Daarom zorg ik er altijd voor dat ik iets van een lekker snack umlaut en klaar heb liggen om op deze momenten te pakken. Zoals deze super makkelijke gevulde dadels, het is echt net een gevulde bonbon en zo lekker zoet.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingredi├źnten

  • 3 el pindakaas

  • 60 gram havermeel

  • 3 el olie

  • 50 gram pure chocolade

  • 2 el soyamelk

  • 10 medjouls dadels

Bereiding

  • Meng de pindakaas, olie, havermeel en melk met elkaar tot een kruimige massa.

  • Snij 2 blokjes van de chocolade fijn en schep door je kruimige beslag.

  • Ontpit de dadels en snij open over de lengte. Vorm nu met de handen kleine bolletjes van het deeg en leg deze in de holtes van de dadels.

  • Smelt ondertussen voorzichtig de overige chocolade. Leg de gevulde dadels op en bakpapiertje en besprenkel de dadels met de gesmolten chocolade.

  • Zet ze even in de koelkast zodat de chocolade hard wordt en geniet van je zelf gemaakte bonbons. ENJOY

Notitie

Kijk op de website voor andere leuke en lekkere ontbijt, brood of snack recepten.