Crunchy monkey granola

Hi!

Chucky monkey granola ­čÉĺ een echte ultime favorite! Veel van mijn recepten vallen in de smaak, maar deze zelfgebakken granola is wel echt een topper. Perfect voor bij je yoghurt of overnight oats, maar dan zonder alle overtollige suikers. Zoals in vergelijkbare verkochte granola zitten deze vol met vetten, suikers en uiteraard E-nummers. Deze Chunky monkey granola zit vol met vezels en niet te vergeten door de combinatie van banaan en speculaas samen met kokos en leuke suikerhartjes helemaal top van smaak! Sta jij al te springen om dit recept te bakken? Ik raad je aan om het recept te verdubbelen, zo kun je het bewaren in een jar en lekker lang van genieten. ­čśŹ

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

0
Gram Carbs
0
Gram Eiwit
0
Gram Vet
0
Gram Vezels

Recept

Met dit recept maak je voldoende granola om 2 weken iedere ochtend mee te ontbijten, maar ik gok dat je dit niet gaat halen aangezien het zo ontzettend lekker is. ENJOY!

Ingredi├źnten

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden. Prak de banaan.

  • Vermaal de helft van de grove havermout en mix alle ingredie╠łnten in een schaal.

  • Verdeel de mix over een overschaal en zet 15 min in de oven.

  • Schep goed door en zet voor een 2e keer 15 min in de oven.

  • Laat afkoelen tot kamertemperatuur voor je de granola gaat verpakken.

Notitie

Bewaar de granola in een afgesloten pot zodat het niet te veel gaat uitdrogen, zou bewaar je de chuncky monkey gronola het beste! Geen zin om zelf te bakken? De granola is ook los te bestellen via de bestellijst.