Pandan pannenkoeken

Hi!

Kokos is een van die bijzondere fruitsoorten waarbij alles van de noot gebruikt kan worden. Het is dus ultiem duurzaam, de vezelachtige kaf kan worden gemaakt in matten, touwen, borstels en vulling voor matrassen. De kokosnootschillen kunnen worden verbrand en gebruikt om muggen op afstand te houden. Natuurlijk is het vruchtvlees van de kokosnoot en het kokosmelk ook nog heerlijk om te gebruiken in recepten. Vandaag dan ook deze heerlijk kokos pandan pannenkoeken.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Deze pandan pannenkoeken zijn echt een feestje om te eten en ideaal om te preppen op je zondag bakdag. Ze zijn langhoudbaar en diepvriesproof, maak er dan ook een aantal zodat je er later nog een keer van kan genieten. ENJOY!

Ingrediënten

Bereiding

  • Verwarm een pan op een lage stand zonder olie.

  • Schil en prak de banaan fijn tot een papje

  • Voeg alle overige natte, behalve de olie, ingrediënten in een kom en mix tot het een geheel wordt.

  • Voeg als laatste de havermeel en bakpoeder toe.

  • Vet de pan in en schep 1 soeplepel en bak de pandan pannenkoeken in 6 tot 8 minuten gaar.

Notitie

Als topping gebruik ik 3 el kokoskwark van alpro, partjes mandarijn en heerlijk zoete granaatappel pitjes. De kwark van alpro is niet alleen plantaardig, maar ook heerlijk luchtig en romig van structuur. ideaal om te eten samen met je warme baksels.

Ben je benieuwd naar andere leuke en gezonde ontbijtrecepten? Kijk dan snel hier.